Hoe werkt het?

Shortlease zit in ons DNA

Shortlease. Simpel, snel en duidelijk.

Flexibel leasen. Zo zou je shortlease ook kunnen omschrijven. Het grootste verschil tussen long- en shortlease, is de looptijd van het contract. Die is namelijk flexibel. Bij ons is deze zelfs dagelijks opzegbaar! Omdat je niet vastzit aan een langlopend leasecontract, is shortlease bij uitstek geschikt voor bedrijven die tijdelijk op zoek zijn naar een leaseauto. Ben jij dat, of is jouw bedrijf dat? Dan heb je de juiste leasemaatschappij gevonden!

Snelle levering en altijd voorraad

Mobility Service is al meer dan 10 jaar shortlease specialist. Al een decennium helpen wij onze klanten simpel en snel aan een passende, tijdelijke auto. Dankzij onze ervaring weten wij dat een shortlease auto altijd vlot geleverd moet worden. Wij hebben daarom een vast aantal voorraadauto’s beschikbaar, die flexibel inzetbaar zijn. Is de auto waar je naar op zoek bent onverhoopt niet uit voorraad leverbaar? Dan hebben wij altijd een passend alternatief. Wij zorgen ervoor dat je met een glimlach in je nieuwe shortlease auto stapt, ook als dit niet je eerste keuze was. Gegarandeerd.

Wil je een auto bij ons shortleasen? Dan ben je vast benieuwd hoe dat bij ons werkt. Hieronder leggen we graag uit hoe een aanvraagproces eruitziet.

 • Stap 1
  Via myshortlease.nl/auto check je direct welke auto’s wij kunnen leveren.
 • Stap 2
  Geef aan hoeveel kilometer je per jaar rijdt en vul je contactgegevens in. Op werkdagen nemen we binnen 2 uur contact met je op. Is de gekozen auto niet voorradig? Dan zullen we een passend alternatief aanbieden. Je krijgt na aanvraag altijd een mailtje van ons, waarin we uitleggen wat we voor je gaan doen.
 • Stap 3
  Na een korte financiële check op basis van jouw zakelijke gegevens, kunnen we het contract in orde maken. Welke financiële gegevens we nodig hebben, kun je hieronder lezen.
 • Stap 4
  We bespreken samen een aflevermoment en komen de shortlease auto bij je brengen.

Een auto snel leveren, kan alleen als je het tempo er goed in houdt van beide kanten. Heb jij snel een auto nodig? Dan is het goed om te weten dat wij de volgende zaken van je nodig hebben:

 • Recente uitdraai KvK
 • E-mailadres voor de digitale facturatie
 • Afgeschermde kopie legitimatie tekenbevoegde. (Je kan de KopieID app downloaden in de Apple App Store, Google Play Store of Windows Phone.)
 • Persoonlijk e-mailadres voor de digitale ondertekening
 • Meest recente jaarcijfers (W&V + balans)
 • Naam, adres, telefoon en e-mailadres van de berijd(st)er
 • Borgstelling ter hoogte van twee leasetermijnen

Gerwin Kremer

Shortlease expert

Kom je er(online) niet uit?

We zijn vandaag bereikbaar van 8:00 tot 18:00

Lisan Weidgraaf

Shortlease expert

Bel 085 487 14 50

Bereikbaar tot 18:00

E-mail info@mobilityservice.nl

Altijd antwoord

Start chat

Online

Blije klanten

Je kunt bij ons terecht met al je vragen met betrekking tot mobiliteit. Ben je benieuwd hoe onze klanten ons beoordelen? Lees gerust onze reviews eens door.

9
Binnen 2 uur reactie op werkdagen
Altijd persoonlijk contact
24/7 pechhulp in Nederland
Vervangend vervoer
Reparaties, onderhoud en banden