Binnen 2 uur reactie op werkdagen
Altijd persoonlijk contact
24/7 pechhulp in Nederland
Vervangend vervoer
Reparaties, onderhoud en banden

Tesla Model 3 shortleasen

Tesla Model 3 shortleasen

Inmiddels is de Model 3 al een tijdje op de markt. Dat betekent ook dat wij de auto meestal uit voorraad kunnen leveren. Ook als shortlease auto. Vraag daarom direct een offerte aan en wij helpen je graag verder.

De Tesla Model 3 is met recht een (short)lease hit te noemen. Uiteraard is de fiscale bijtelling daar een grote factor in, maar ook de auto zelf is inmiddels bijzonder populair. Tesla is sinds jaar en dag het beste automerk voor elektrische auto’s. Dat komt door de combinatie van laden, range en gebruiksgemak. De gemiddelde overstapper, kan zonder te wennen in een Model 3 wegrijden.

Opladen en range zijn de belangrijkste factoren bij een elektrische auto. Tesla heeft met de Model 3 de standaard gezet voor de rest van de autobranche. De Tesla Model 3 Long Range haalt zonder problemen 400 kilometer op een volle lading. Tijd om op te laden? Bij een snellader kan dat tegenwoordig al zo snel, dat dit minder dan 20 minuten hoeft te duren. Aan een reguliere laadpaal, benut Tesla de snelheid optimaal door met 3-fasen te laden.

Qua binnenruimte kun je de Model 3 goed vergelijken met een Audi A4 of een BMW 3-serie. Niet de meeste ruimte, maar plek genoeg voor 2 volwassenen en 3 kinderen. De kofferbak ik wel behoorlijk groot te noemen en ook voorin, onder de motorkap, is nog ruimte voor een koffer of een boodschappentas.

Dagelijks
opzegbaar
Na 1 maand

Standaard inbegrepen

Shortlease is bij ons altijd inclusief:


Rente en afschrijving

Reparaties, onderhoud en banden

Schadeherstel en glasreparatie

24/7 pechhulp in Nederland

Verzekering inclusief Schadeverzekering Inzittenden (SVI)

Persoonlijk contact met jouw vaste contactpersoon

Gerwin Kremer

Shortlease expert

Kom je er(online) niet uit?

We zijn vandaag bereikbaar van 8:00 tot 18:00

Lisan Weidgraaf

Shortlease expert

Bel 085 487 14 50

Bereikbaar tot 18:00

E-mail info@mobilityservice.nl

Altijd antwoord

Start chat

Online

Blije klanten

Je kunt bij ons terecht met al je vragen met betrekking tot mobiliteit. Ben je benieuwd hoe onze klanten ons beoordelen? Lees gerust onze reviews eens door.

9
Binnen 2 uur reactie op werkdagen
Altijd persoonlijk contact
24/7 pechhulp in Nederland
Vervangend vervoer
Reparaties, onderhoud en banden